Грешки на чси

В този под-форум се обсъждат процедурите по участие в публични продажби. Тук можете да задавате въпроси, които ви вълнуват относно участието ви в публична продан, срокове, такси и всякакви други важни дреболии.

Грешки на чси

Мнениеот bobibest на 22 Дек 2009 12:34

На последък забелязвам все повече грешки , допускани от чси . Или законите не са ясни или подготовката им е слаба . Ще дам примери
1 Мой познат спечели на търг един джип . Всичко беше ок, но когато отиде да си регистрира колата в КАТ, се оказа че има наложени още 5 запора на колата . ЧСИ извършил проданта не е вдигнал запорите и сега момчето ще пие една студена вода. Тепърва започва ходене по мъките и това само защото чси не си е свършил работата .А кой ще носи отговорност не е много ясно!!!!!!
2 Друг познат спечели кола на търг . Ок. Обаче колата била на отговорно пазене при длъжника и какво се случва......След търга длъжника ядосан че му взимат колата решава да си вземе от нея каквото му харесва-сиреч половината кола и го прави смело и нагло. Пак никаво съдействие от старана на чси , измива си ръцете че нищо не може да направи. Човека тепърва ще започне да си търси правата по съдебен път , въпреки че е добрсъвестен купувач. А какво пречеше на чси да прибере колата някъде......
Ще очаквам коментари от ваша страна и ме интересуват и други подобни случаи.
Поздрави
bobibest
 
Мнения: 8
Регистриран на: 22 Май 2009 14:17

Назад към Как се участва в публични продажби

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron

© 2009-2012 Targ.bg Всички права запазени.

Уеб дизайн и изработка
Extensa Web Development

ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Европейски фонд
за регионално развитие
Инвестираме във вашето бъдеще
ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА
„Развитие на конкурентоспособността
на българската икономика” 2007-2013
www.opcompetitiveness.bg
Част от функционалностите на сайта са създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Рзвитие на конкурентноспособността на българската икономика”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от “Търг.бг” ООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този сайт отразява официалното становище на Европейския съюз или Договарящия орган.