Много моля да ме насочите към най-ефективния начин да реша проблема си, а той е:
Ура, успях да спечеля търг за апартамент, който ми харесваше според Определението, според прикачените фотоматериалите, според написаното в офертите на фирми за съседни на него имоти в сградата.
Не ми осигуриха оглед до деня на проданта. Пазач на имота бе длъжника, но той всячески се измъкваше да покаже апартамента. Настоявах, но бях научила за проданта доста късно и не успях. Рискувах и участвах в търга, защото имаше достатъчно материали по делото, включително и снимки.
Но в деня на проданта или ден-два след нея, апартаментът е ограбен.. Няма вътрешни врати, няма радиатори, а дори и остъкляване на балкон е свалено. Последното се вижда на снимките към Определението.
Съдия изпълнителят реагира веднага, принудително отворихме апартамента, аз написах Жалба до него и искам възстановяване на състоянието на апартамента, според оценката, но...за да не загубя задатъка- изплатих цялата сума. Тя вече не е реалната. Не знам как да процедирам по- настоятелно. Кой ще е отговорен и как ще ми се възстанови загубеното- не само материално, но и свързано с строителни грижи.
Навярно не съм първи случай, може би проблемът има много варианти, но вярвам, че повдигането му е важно не само за мен.