ЗУПГМЖСВ

В този под-форум на вашите въпроси ще отговарят събедни изпълнители, адвокати и консултанти, които са специалисти в търговете и публичните продажби на недвижими имоти.

ЗУПГМЖСВ

Мнениеот stefan_k на 03 Окт 2009 16:29

При публичен търг на имот може ли да се използва процедурата за изплащане на левова компенсация по реда на ЗУПГМЖСВ. Притежател съм на определен брой лихвоточки, мога ли при участие в публичен търг на запориран имот /апартамент/чрез съдия изпълнител в издаденото постановление при спечелване на търга да се впише че сделката се извършва при условията на ЗУПГМЖСВ. С цел последващо представяне на постановлението в банка ДСК да ми бъдат изплатени дължимите лихвоточки. Доколко е различно постановлението издадено от съдия-изпълнител и нотариалния договор за покупко-продажба в тази си част.
stefan_k
 

Назад към Консултирай се със специалисти

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron

© 2009-2012 Targ.bg Всички права запазени.

Уеб дизайн и изработка
Extensa Web Development

ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Европейски фонд
за регионално развитие
Инвестираме във вашето бъдеще
ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА
„Развитие на конкурентоспособността
на българската икономика” 2007-2013
www.opcompetitiveness.bg
Част от функционалностите на сайта са създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Рзвитие на конкурентноспособността на българската икономика”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от “Търг.бг” ООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този сайт отразява официалното становище на Европейския съюз или Договарящия орган.