Влизане в сайта

Тук задавайте своите въпроси и препоръки към сайта и форума. Това е мястото, където можете да споделяте проблеми с регистрация, публикации и да осъществявате цялоства връза с администраторите.

Влизане в сайта

Мнениеот SvetlaSV на 19 Апр 2012 10:50

Кога е необходимо да се влиза с имейл и кога с потребителско име? В първия случай не мога, а с потребителското име само във форума влизам.
SvetlaSV
 
Мнения: 1
Регистриран на: 05 Апр 2012 17:41

Re: Влизане в сайта

Мнениеот admin на 21 Апр 2012 09:16

Здравейте,

С мейл адреса влизате в потребителския панел на сайта. Входът се намира на началната страница, лява колона, секция "Потребителски вход". Моля отново да опитате и ако проблемът продължава, пишете ни отново, за да тестваме системата.

С потребителско име влизате в настоящия форум. Както виждам, в този случай нямате проблем.

Поздрави!
"Проверете кой е пътят, по който вървите и каква е битката, която водите. Желаният от вас свят може да бъде спечелен, той съществува, той е реален, той е възможен, той е ваш." Айн Ранд
Аватар
admin
Site Admin
 
Мнения: 17
Регистриран на: 18 Мар 2009 16:20


Назад към Служебен

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron

© 2009-2012 Targ.bg Всички права запазени.

Уеб дизайн и изработка
Extensa Web Development

ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Европейски фонд
за регионално развитие
Инвестираме във вашето бъдеще
ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА
„Развитие на конкурентоспособността
на българската икономика” 2007-2013
www.opcompetitiveness.bg
Част от функционалностите на сайта са създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Рзвитие на конкурентноспособността на българската икономика”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от “Търг.бг” ООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този сайт отразява официалното становище на Европейския съюз или Договарящия орган.